29 Augusti

Okej .. hmm .. ja jag slutade skolan och åkte till sätra för att hämta posten som jag behöver . så jag går till britt och gunnar men när jag kommer fram och ber om nyckel så säger han att "- nej du får inte låna den ! Marianne har sagt att du inte får vara i lägenheten när hon inte är hemma!"
Öhh jaha .. snällt .. jag behövde liksom min post för att få lägenheten..  men marianne har sat att jag inte får vara där när hon inte är hemma .. jag står skirven där min post kommer dit .. jag är familjehemsplaserad där ..  vad tänkte man med då ? ska jag inte få hämta min post för att hon är borta?

de där va väldigt lågt.. tycker jag .. men men förhoppnings vis får jag lägenheten och då kan ingen säga att jag inte får komma in .. för den är MIN och jag får bestämma vem som kommer innanför mina dörrar ..
väldigt irriterade är de .. iaf när hon har telefonen avstäng så de inte går att ringa henne ...................................................................

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

29 Augusti

Jaha sitter i skolan och väntar på att psykologin ska börja sen vet jag inte om jag ska åka hem eller om jag ska åka till min kontaktpersson vi får se hur jag gör ..


har nyss haft gympa i spöregn vi spelade brännboll och de började ösa ner så man är lite fuktig i kläderna efter de =P men men =P


snart börjar jag at jobba =) de ska bli kul =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

28 Augusti

Hmm klockan är rätt så mycket.. men jag är inte riktigt trött än =P men jag är för slö för att göra något.. imorgon är de skola igen =) så upp tidigt och greja =) nej undra om man ska kolla på en film eller nå .. har fått hem en ny serie som heter The killing  undra om man ska kolla på den tro=) aja ..

Natt natt på er

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

26 Augusti

jao då har man pratat med gavle och fått vetat varför de går så segt med lägenheten men nu är de fixat .. utan borgenär eller hur de stavas. så nu väntar jag på papper från min arbetsgivare och papper från csn och sen  är sllt klart bara att börja jobba och fixa skolan så =) haha .. sitter med min nya dator .. fick den från skolan den är skit skön att skriva med =) lätta knappar och inte för platta =) de är en lenovo L412 =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

25 Augusti

Jaha.. då börjar man inte för än kl 14:10 . men jag vaknade vid 8 och kunde inte somna om .. Jag har fått min lillasyster nu =) hon är såååååååå söt =)

Lilla Willma =) 51 lång och vägde liter mer än 3,6 kg

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

20 Augusti

Mja =) har fortfarande inte fått veta om lägenheten är min .. men de kommer väl .. kanske inte behöver någon som kan gå i god för mig .. vi får la se .. jimmy behövde bara skicka in anställnings avtalet så jag kanske också bara behöver göra de =P vi får se.


shit vilken seg dag de är då ... regnar och skit .. jag har AS tråkigt . finns inget att göra alls

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

18 Augusti

Jaha då va man hemma igen .. varit till skolan och fått information och schema och så . och sen så träffade jag mamma, moster och Max så vi va och åt och körde mamma till en tjej som fixade hennes naglar så de har varit en bra dag idag.. är lite trött nu och liten huvudverk men de går över =)



Sista dagen idag fom att tacka ja eller nej på lägenheten så har jag tur nu så får jag den =)  de är bara jag som har tackat ja  till den så nu får man hoppas

Ja hehe .. jag kollade gavlegårdarnas hemsida nu och de vart bara jag som tackade ja till elisabetgatan =) så nu är de upp till gavlegårdarna och ge mig den och kanske mamma eller kanske moster kan  gå i god för mig  om dom behöver de . men nu ska jag SOVA =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

17 Augusti

BLÄÄÄ

trött
Slut
trött
sluta
ont i ryggen
on i fötterna
ont  benen
helt död
NATT NATT

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

16 Augusti

Ja de blev ju inte den lägenheten som vi hoppats på .. de va två stycken före mig som tackat ja på den så nu tackade jag ja på den på elisabetsgatan =) Så nu väntar jag tills den 18de och ser om jag kan få den helt och så ska jag prata med han som har lägenheten och se om vi kan flytta innan den 1 november så vi får igång våra flytt =) nu jävlar får vi se  vad som händer =)

Vill flytta nu

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

15 Augusti

Jao .. va och kollade på en lägenhet idag och den va ganska fin .. men henka vill inte ha den .. jag gillade den men henka gillade inte den .. men jag ska tacka ja på den lägenheten som går ut snart eller ja imorgon =P men ja .. den VILL vi båda ha men jag kan ta den andra =)  men men .. vi får se håll tummarna för mig

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

14 Augusti

Jaha ännu en dag=) nu är de  bara 1 dag kvar innan slagsmålet om strandgatan blir av =) hoppas jag vinner .. vill så badly ha den.. de är nästan så att jag vill kolla på den imorgon även fast den inte gått ut än =P asså jag känner mig liiite rädd att jag inte ska få den.. då kommer jag börja gråta .. jag vill  ha ett eget nu.. pallar inte vara kvar .. är jätte tacksam över att vu får vara här men jag vill härifrån nu .. vill börja packa upp på nyss och greja göra hemmet fint och börja om på nytt .. faaan  aja .. vi får la se vad som häner



På onsdag ska man åka till valbo och hjälpa morbror och flytta de ska bli intressant .. dom har iaf tur att dom fått sin lägenhet .. men iaf .. nu är jag lite ego =P men jag vill oxå ha .. men jag önskar min morbror och sanna + barn all lycka till att dom ska få rätsida på sina liv och må bra  och ha de bra .. <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

12 Augusti

Ja  vaknade och han äta frukost och typ sätta mig vid dator så ringer jimmy och frågar om vi ska med till högbo eller till hedåsen .. de blev högbo =) vi va där i ganska så många timmar och gick runt och kollade på saker och jimmy fotade =) efter de åkte vi hem till sandviken och bytta om och greja sen åkte vi till  Forsbacka och kollade lite på crousingen =) mycket mycket fiiiiiina bilar va de där =)  sen gick vi hem till micke och hämtade öl efter de gick vi till jimmy och hämtade hans öloch då kom bella bus och  mötte upp oss  efter de så tröttnade jag och henka och åkte hem .. de blev like kyligt + att vi är pank så de va inte såå roligt men de va en bra dag =) längtar tills jag får lägenheten i fba =) de ska bli roligt..



vi ska på visning av lägenheten på måndag =)  är lägenheten fin kanske vi tar den även fast vi vill ha den andra ist =) men vi får se hur vi gör..



på onsdag är de hjälpa morbror och gosenasse sanna och hennes barn att flytta =)  tungt som faaaan men jag hjälper så gärna till .. Är jätte glad över att jag för en gångs skull får bo nära morbror =)  de hade varit awsom om min moster kunde flytta huset med släp till gävle och om mormor kunde flytta hit med . de hade varit suuuuper .. då hade jag fått varit med min underbara släckt mer =) .. Jag saknar min mormor och min moster + pojkvän och barn =) <3 löve you all




De kommer kännas as skönt att jag och henka kommer kunna få lite bätte  och få de förhoppnings vis bra igen så vi kan börja leva utan att vara så bundna eller  vara  behövande av såå många andra  kunna lära sig att få stå på egna ben =)  Jag älskar min Henka så fruktansvärt mycket =) <3 han är underbar =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

11 Augusti

Ja skit rolig.. nu bara för att jag vill ha den där lägenheten så är de två nya som har sökt och skit kul att jag hamnade 3a på den med .. jävla cp .. fan vad förbannad jag blir .. jävla cp.. aja får hoppas att dom andra säger nej till den då .. jag vill sååååå gärna ha den.. men den andra funkar väl men de hade varit epic och fått den som jag NU liger cp 3a på .. fan att man inte anmälde sig på gavlegårdarna tidigare ..  att man inte tänkte på de ..  när jag får ett barn då jävlar så ska jag sätta upp henne på gavlegårdarna så fort mitt barn får så hon kan få en lägenhete  när hon väl flyttar

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

10 Augusti

ja . idag är sista anmälnings dagen på lägenheten på Elisabetsgatan i Fba =) jag vill ha den men ändå inte .. dan hittade en som va större men som kostade 100 kr mer i månaden men är 6 kvadrat större och den vill jag ha de är samma hus som jimmy och bella och bippo bor i .. den vill jag hellre ha för den har en bänk mellan diskbäken och matsalen och de gillar jag + att man kan gå ut på.. vill så gärna ha den .. inflyttnings datum den 1 september

.Så håll tummarna för mig att jag får den
ballkongen från både sovrummet och  köket

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

8 Augusti

Hmm undra om man ska  åka och köpa ett busskort och åka till morbror  och sanna  och kicka as i wall street så dom får se att de inte är nå nybörjar tur.. pallar inte sitta här en hel dag  och bara göra inget .. jag vill börja jobba nuuuuuuuuuuu. jisses =)  jag kommer dö här om jag bara ska sitta vid denna dumburk och stirra =P men men får se vad som händer och sker =P henka lär väl lägga sig snart kanske om jag har otur och då kommer jag nog åka till morbror och sanna om jag får  för dom om dom inte har fullt upp =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

6 Augusti

jaha .. då vaknade man sen även fast man la sig tidigare än andra dagar =( suck .. och när jag vaknar så har henka nyss lagt sig så jag blir ensam hela dagen igen .. skit trökigt...  har inget att gör de suger apa :S  och man har ju typ inge pengar hella så man kan ju kanppt ta sig någon stans :S  jävla skit saker

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

5 Augusti

Har nyss kommit hem efter en dag av skoj.. jag har varit med min kontaktpersson till valbo sen ringde morbror och fråga om jag vill ha lunch  så ajg åkte dit och åt lunch med dom sen satt vi och prata lite och hade oss sen började vi spela Wall street JAG VAN  =) höhö  sen efter de så blev vi hungriga så vi åt pizza och fortsatte spela =)  och jag fick träffa lille man Lucas  för första gången .. han är skiiiiit söt =)  Men de va en jätte trevlig kväll  de gör jag gärna om så ofta jag kan typ =P hade  väldigt roligt =)

Dom är alltså helt underbarar alla =)  Riktigt  härliga=) 






snart början skolan igen =P de ska bli roligt och se vilken klass jag hamnar i .. men  de ska  bli roligt .. =)
de är nedräkning på allt nu .. På att morbror ska flytta på att mamma ska föda på att jag ska få en lägenhet och på att henka har sån tur att han vill ha jobbet som sanna kanske kan hjälpa han att få komma in på =P  så nu händer de mycket snart =) 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

2-3 Augusti beror på om de räknas att klockan är efter 12

Va och bada idag men sonja och christoffer  på hedåsen. de va skönt  jag cyklade dit och hem igen =P

Fan de ska  bli så skönt att få ordning på allt nu .. för hoppnings vis .. jag har fått jobb och börjar jobba i september  så de ska bli roligt =) en ny upplevelse =)  sen  förhoppnigs vis kommer jag kunna flytta till eget med henka =) som vi velat i 2-3 år nu.. de kommer bli såååå underbart att få slå ro och kanske inte behöva oroa mig för massa skit ..
bara kunna flytta och ta nya tag och fixa upp allt alla små sprickor här och där =P nej de ska bli så skönt .. köpa nya saker och kasta gammalt skrot =)




Jag vill bara säga att JAG älskar Henka  så jävla mycket han betyder så jävla mycket för mig. Jag är glad att jag har dig =). Han är så underbar =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

2 Augusti

Klockan är nu 05:33 och jag har svårt att sova.. är liksom inte trött eller kan slappna av :S  vet inte varför ..

Mjaaa undra om de blir fint väder idag så man kan åka och bada. =)




kommer vakna skit sen idag igen .. har vaknat vid 14 tiden hela förra veckan  och igår :S men men de är väl inget att göra åt antar jag =P iaf inte när man inte kan slappna av och somna =p aja de blir väl till att lägga sig och kolla på förhäxad =P höhö =P


Skriver väl mer senare =) 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

1 Augusti

Ja  1 augusti är de idag =P pappa fyller gubbe idag =P höhö

Jag ringde marianne idag och berättade att jag fått jobb .. Och att jag förmobligen kommer flytta någon gång i septeber =)
nu händer de mycket . de är 1 flytt i Augusti och de är 1 flytt i september  och så kanske 1 flytt till i september då jag flyttar =P hehe



de är så underbar att se .. har hälsat på min morbror och hans flickvän. =) helt underbart att  morbror har hittet till en sån söt och go tjej  =)  Glad för din skull  morbror =)

ja de är inte långt kvar innan mamma ska ha sitt 3dje barn =) jag vet inte vad de blir men de ska bli roligt att få se =)



Pappa va här i helgen som va och hälsade på  han ringe efter att jag varit på stranden med Micke, Jimmy, Henka och Isak så vi mötte han vid verona i sandviken och vi drog och åt p jensas medans henka och dom åt på verona ..
De va lite obehagligt för pappa sa att han ville para med mig om Helmer (min så kallade farfar) och när vi satt oss och åt besrättade han att Helmer hade tuppat av två gånger på 2 veckor och åkt in med ambulans till sjukan  och sytt huvudet 1 gång och att han har blivit dement och  senil  han slavar med mat+ insulinet =( så för hoppnings vis kommer han in på hem nu  men  vi får se hur långt han har kvar =(

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()